Dcéru bývalého premiéra Blaira na ulici v Londýne prepadli

NETKY.SK • 19 September 2013, 14:34 • 2 min
Dcéru bývalého premiéra Blaira na ulici v Londýne prepadli

LONDÝN - Dvadsaťpäťročnú dcéru bývalého britského premiéra Tonyho Blaira, Kathryn, spolu s priateľom prepadli v pondelok večer na ulici v centre Londýna zlodeji, ktorí na nich mierili pištoľou, informovali dnes britské médiá.

slovakia

left justify in out

Polícia potvrdila incident, v ktorom sa dvaja muži s pištoľou v centre Londýna pokúsili olúpiť muža a ženu a dodala, že 30 minút predtým došlo o kúsok ďalej k inému pokusu o lúpež. "V oboch prípadoch sa objavila strelná zbraň, ale nestrieľalo sa z nej. Nik z obetí (lúpeže) nebol zranený a nič nebolo počas incidentov odcudzené," citovala políciu agentúra Reuters. 

Prebieha policajné vyšetrovanie, doposiaľ nedošlo k žiadnym zatknutiam.  Blair (60) bol premiérom v rokoch 1997-2007 a zapojil Britániu do vojny v Iraku, čo v konečnom dôsledku viedlo ku skončeniu jeho politickej kariéry, píše Reuters.. V súčasnosti predsedá globálnej sieti konzultačných a charitatívnych spoločností.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies