Dcéru Annie Lennox zachránili z rieky, jej priateľ je nezvestný

NETKY.SK • 10 August 2015, 12:59 • 2 min
Dcéru Annie Lennox zachránili z rieky, jej priateľ je nezvestný

BRATISLAVA - Fotograf Ian Jones, ktorý tvorí pár s Tali Lennox-Fruchtmann, dcérou škótskej speváčky Annie Lennox, je nezvestný odkedy sa dvojica v sobotu ráno prevrátila s kajakom na rieke Hudson. Magazín People o tom informoval zástupca polície John Watterson.

slovakia

left justify in out

Pár sa plavil po Hudsone v blízkosti Staatsburgh State Historic Site v štáte New York. Ich kajak sa podľa kapitána Wattersona prevrátil zhruba o 9:30 miestneho času. Polícia sa na miesto dostala asi o 20 minút neskôr. Dvadsaťdvaročnú Lennox-Fruchtmann z vody vytiahla posádka lode, ktorá sa plavila okolo. Jej stav si nevyžiadal hospitalizáciu. Príčinu nehody stále vyšetrujú. Ochrancovia zákona predpokladajú, že za nešťastie môže silný prúd rieky, ktorý navyše po prevrátení kajaka znemožnil dvojici ostať pohromade. Istú úlohu mohol vraj zohrať aj alkohol.

 

 

I am coming home to you @talilennox ! 🙏🏻✈️🗽

Fotka uverejnená používateľom Ian Jones NYC-PHL (@ianjellyrolljones),

 


Tridsaťdvaročného Jonesa sa prvý deň snažilo nájsť viac ako 50 ľudí. Okolie rieky prehľadával okrem nich aj vrtuľník. Pátranie ukončili v sobotu približne o 22:00, obnovili ho však v nedeľu. Začali zhruba o 7:30, pričom s hľadaním pomáhali potápači i riečna stráž. „Robíme všetko, čo je v našich silách, aby sme ho našli. Dúfame, že sa nám ho podarí nájsť živého a zdravého,“ povedal Watterson, podľa ktorého musia fotografovi blízki počítať aj s možnosťou, že sa utopil. Ani on, ani jeho partnerka totiž na sebe nemali záchranné vesty.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies