Dcéra Whitney Houston oznámila svoje zasnúbenie!

NETKY.SK • 11 Júl 2013, 08:37 • 2 min
Dcéra Whitney Houston oznámila svoje zasnúbenie!

LOS ANGELS - Dcéra speváčky Whitney Houstonovej sa zasnúbila s mužom považovaným všeobecne za adoptovaného syna zosnulej divy soulu.

slovakia

left justify in out

Bobbi Kristina Brownová, ktorá má 23 rokov, oznámila svoje zasnúbenie s Nickom Gordonom na svojej stránke na Facebooku v stredu. Odmietla kritiku, že si chce zobrať muža, ktorého od detstva vychovávala jej mama a o ktorom hovorila ako o svojom synovi.

"Som unavená z rečí ľudí, ktorí hovoria 'Zasnúbila si sa so svojím bratom'," napísala Bobbi Kristina. "Chcem to vyjasniť: nie sme skutoční súrodenci a nie je ani mojím adoptívnym bratom. Moja mama ho nikdy neadoptovala," citovala speváčkinu dcéru agentúra DPA.

Budúca nevesta uviedla, že jej zosnulá mama by ich svadbu schválila. "Mamička dokonca povedala, že vie, že spolu začneme chodiť," napísala Bobbi Kristina na Facebooku.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies