Dcéra Whitney Houston bojuje v nemocnici o život

NETKY.SK • 3 Február 2015, 07:01 • 2 min
Dcéra Whitney Houston bojuje v nemocnici o život

ATLANTA - Bobbi Kristina Brownová, dcéra zosnulej americkej speváčky Whitney Houston a speváka Bobbyho Browna, bojuje v nemocnici o život. Oznámila to rodina 21-ročnej Brownovej, ktorú v sobotu našli v bezvedomí vo vani v jej dome v americkom štáte Georgia. Hospitalizovali ju v nemocnici na predmestí Atlanty.

slovakia

left justify in out

Podľa pondelňajšieho vyjadrenia rodiny Bobbi Kristina Brownová bojuje o život v nemocnici, kde sa zhromaždili jej najbližší príbuzní. "Prosíme vás, aby ste rešpektovali našu žiadosť o súkromie počas tejto ťažkej chvíle," uvádza sa vo výzve rodiny určenej médiám, ktorú citovala agentúra Reuters.  
      

Televízia CNN s odvolaním sa na zdroj blízky rodine uviedla, že Brownová sa nachádza v umelom spánku a dýcha len za pomoci respirátora. Svetoznámu, ale problémovú popovú hviezdu Whitney Houston, ktorá dlho bojovala so závislosťou od omamných látok, našli 11. februára 2012 v bezvedomí v hotelovej vani v kalifornskom meste Beverly Hills a vyhlásili ju za mŕtvu. Úrady oznámili, že speváčka sa utopila, ale jej smrť pripísali takisto užitiu kokaínu a srdcovej chorobe.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona