Dcéra speváka Jona Bona Joviho sa zotavuje po predávkovaní heroínom

NETKY.SK • 15 November 2012, 12:45 • 2 min
Dcéra speváka Jona Bona Joviho sa zotavuje po predávkovaní heroínom

Dcéra speváka Jona Bona Joviho sa zotavuje po predávkovaní heroínom - Celebrity Devätnásťročnú dcéru amerického speváka Jona Bona Joviho hospitalizovali po predávkovaní sa heroínom na internáte jej školy v americkom štáte New York. Informovala o tom v str

slovakia

left justify in out

img

Devätnásťročnú dcéru amerického speváka Jona Bona Joviho hospitalizovali po predávkovaní sa heroínom na internáte jej školy v americkom štáte New York. Informovala o tom v stredu agentúra AP s odvolaním sa na miestne úrady.
      Polícia mesta Kirkland informovala, že do školy Hamilton College v stredu ráno prišlo vozidlo záchrannej zdravotnej služby na základe oznámenia, že sa istá žena predávkovala heroínom.
      Vyšetrovateľ Peter Cania oznámil, že Stephanie Bongioviová, dcéra známeho rockera, sa zotavuje v nemenovanej nemocnici.
      Polícia ďalej uviedla, že Bongioviovú spolu s 21-ročným Ianom Grantom obvinili z prechovávania drog. Obaja zároveň dostali predvolanie na súd, ktorý sa prípadom bude zaoberať v blízkej budúcnosti.
      Hudobníkov zástupca sa podľa AP k prípadu zatiaľ nevyjadril.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies