Dcéra princeznej Caroline priviedla na svet prvorodeného syna

NETKY.SK • 18 December 2013, 17:17 • 2 min
Dcéra princeznej Caroline priviedla na svet prvorodeného syna

MONAKO/PARÍŽ - Monacké kniežatstvo sa už druhý raz tohto roku môže tešiť z potomka, ale nie je to vytúžený následník trónu.

slovakia

left justify in out

Charlotte Casiraghiová, dcéra princeznej Caroline, porodila v utorok syna Raphaëla. Informovala dnes o tom tlačová agentúra DPA.
Charlotte (27) sa stala novou príťažlivou hviezdou kniežatstva, žiarila ako modelka v elitných magazínoch, zúčastňovala sa na parkúrových turnajoch a od istého času mala vzťah s najobľúbenejším francúzskym hercom Gadom Elmalehom (42), pochádzajúcim z Maroka. Všetci obdivovatelia aristokracie sa pýtajú, či sa malý štátik na Azúrovom pobreží môže čoskoro tešiť na svadbu, mladá mamička a otec dieťaťa totiž nie sú zosobášení. Charlotte prvý raz predstavila Elmaleha na oficiálnej príležitosti v marci. Možno chcela byť Charlotte zo začiatku opatrná, o 15 rokov starší Elmaleh bol dlho považovaný za veľkého zvodcu a často striedal partnerky. S herečkou Anne Brochetovou má 13-ročného syna. Charlotte doteraz na verejnosti o vzťahu mlčala. Vo svojich zriedkavo poskytnutých rozhovoroch hovorila o svojom zaujatí pre filozofiu, módu a jazdecký šport. Keď sa začiatkom roka 2012 objavili v bulvárnej tlači prvé fotografie s Elmalehom, okamžite sa do veci vložili právnici. Sťažovali sa na neustále prenasledovanie zo strany reportérov. Pripomínali tragickú smrť lady Diany a jej priateľa Dodi al-Fayeda, ktorí v roku 1997 zahynuli v Paríži pri autonehode, na úteku pred paparazzmi. Charlotte v tom nebola celkom nevinne, čo sa týka zvýšeného záujmu o svoju osobu. V lete 2011 si vnučka herečky Grace Kellyovej dala urobiť sériu módnych fotografií od hviezdneho fotografa Maria Testina pre francúzsky časopis Vogue a dostala sa na prvú stranu. Nasledovali reklamné kampane pre taliansku luxusnú značku Gucci a ďalšia práca modelky. S napätím sa teraz očakáva, ako sa bude život Charlotte, ktorá doteraz neprijala titul princeznej, vyvíjať ďalej, či zvládne rolu matky, či sa vydá, alebo pokúsi všetko zladiť a pokračovať v turnajoch a práci modelky.

Okrem toho sa v Monaku stále čaká na potomka kniežacieho páru. Vládnuce knieža Albert II. (55) sa v roku 2011 oženil s bývalou plavkyňou Charlene Wittstockovou, pochádzajúcou z Juhoafrickej republiky. Radostná správa o tehotenstve 35-ročnej Charlene ešte neprišla. Dve deti, ktoré má Albert z predchádzajúcich vzťahov, sú ako následníci trónu vylúčené.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona