Dcéra plukovníka ušla z KĽDR, po jej slovách vám bude ťažko pri srdci i v žalúdku

NETKY.SK • 21 September 2017, 15:35 • 2 min
Dcéra plukovníka ušla z KĽDR, po jej slovách vám bude ťažko pri srdci i v žalúdku

PCHJONGJANG – Odvážna 26-ročná Hee Yeon Lim riskovala život a utiekla z diktátorskej Severnej Kórey, aby svetu mohla prezradiť, aké zverstvá pácha na svojom ľude vodca Kim Čong-un.

slovakia

left justify in out

Podľa jej slov dá Kim popraviť každého, kto sa mu čo i len trochu znepáči. Jedného ministra dal zabiť delom za to, že zaspal na vojenskej prehliadke, 11 členov hudobnej skupiny nechal rozstrieľať tiež delom po tom, čo boli obvinení z výroby pornografického videa. Na likvidáciu zväčša nevinných ľudí sa musia pozerať aj členovia úzkeho kruhu vedenia strany a niekedy aj státisíce ľudí. Kim o trestoch smrti rozhoduje sám, ako sa mu zachce. Domáhať sa práva je nemožné.

 

img

Foto: SITA

 

"Donútili nás odísť zo škôl do Pchjongjangu na športový štadión. Doviedli tam zviazaných hudobníkov so zalepenými ústami. Následne ich pripútali k zakončeniam protileteckých diel. Na štadióne bolo 10-tisíc ľudí. Ja som stála od miesta popravy asi 75 metrov. Potom to prišlo. Delá začali jeho po druhom strieľať. Bol to hrozný rachot. Po každom výstrele zmizlo jedno telo, roztrhalo ich na kúsky, krv a časti tiel lietali do všetkých strán. Potom prišli na štadión tanky a prešli po zvyškoch tiel, z hudobníkov nič nezostalo,“ opísala hrôzu Yeon Lim, ktorá tri dni po tom nedokázala nič zjesť.

 

img

Foto: SITA

 

Kim si z pekných študentiek robí sexuálne otrokyne

Napriek tomu, že má Kim ženu a tri deti, unáša mladé školáčky a sexuálne ich zneužíva, uviedla Hee Yeon Lim pre britské média.  "Do tried vtrhli vojaci a vyberali najkrajšie dievčatá. Prednostne tie s dlhými rovnými nohami." Krásky potom učili, ako majú Kimovi servírovať jedlo a robiť masáže. Napokon skončili znásilnené. Ak by nejaká z nich otehotnela, podľa Hee Yeon Lim by ju dal zniesť zo sveta.

 

img


Kim sa bojí o svoju moc

Mediálny obraz Kima je podľa utečenky iba súčasťou politickej propagandy. "V skutočnosti sa bojí. Kim Čong-un hrozí vojnou, pretože sa cíti zatlačený do kúta. Bojí sa, že jeho režim skončí a on nemá kam utiecť. Musela som utiecť, ale on vie, že nemá kam a preto sa tvári, že je silný," dodáva Kórejčanka. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona