Dcéra monackej princeznej Caroline sa zasnúbila

NETKY.SK • 26 Marec 2018, 10:25 • 2 min
Dcéra monackej princeznej Caroline sa zasnúbila

BRATISLAVA - Charlotte Casiraghi, dcéra monackej princeznej Caroline a už zosnulého talianskeho športovca a obchodníka Stefana Casiraghiho, sa zasnúbila s Dimitrim Rassamom.

slovakia

left justify in out

Dvojica sa spolu ukázala v sobotu na 64. ročníku podujatia Bal de la Rose v Monte Carle, pričom 31-ročná Casiraghi mala na prstenníku ľavej ruky prsteň s diamantom. Dvojica sa plánuje vziať v júli.

 

Zásnuby sa konali pred troma týždňami v Rakúsku, počas rodinnej lyžovačky s princeznou Caroline. Rodáčka z Monaka a 36-ročný producent, ktorý sa podieľal napríklad na filmoch Nikto odnikiaľ (2014) alebo Malý princ (2015), spolu začali randiť v decembri 2016.

Casiraghi je vnučkou zosnulej filmovej legendy a monackej kňažnej Grace Kelly. V období 2011 až 2015 bol jej partnerom herec Gad Elmaleh, s ktorým má štvorročného syna Raphaëla.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona