Dcéra monackej princeznej Caroline čaká dieťa a plánuje svadbu

NETKY.SK • 7 August 2013, 09:37 • 2 min
Dcéra monackej princeznej Caroline čaká dieťa a plánuje svadbu

MONAKO - Charlotte Casiraghi, dcéra monackej princeznej Caroline a talianskeho športovca a obchodníka Stefana Casiraghiho, je tehotná a zasnúbená. Na základe informácií dôveryhodných zdrojov to potvrdil magazín People.

slovakia

left justify in out

Partnerom 27-ročnej Charlotte je francúzsky herec a komik marockého pôvodu Gad Elmaleh. Ich prvé spoločné dieťa by malo prísť na svet pred Vianocami a svadbu vraj dvojica plánuje ešte na jeseň. Vnučka zosnulej filmovej legendy a monackej kňažnej Grace Kelly by mala svojmu 42-ročnému snúbencovi povedať áno počas súkromného obradu. "Je to krásny príbeh lásky a teraz je na ceste aj dieťatko. Pre nich oboch je to nádherný moment," povedal pre People Elmalehov priateľ. 

Dvojica sa zoznámila v novembri 2011 v dome ich spoločného priateľa. Elmaleh má 12-ročného syna z predchádzajúceho vzťahu s francúzskou herečkou Anne Brochet, s ktorou tvoril pár v rokoch 1998 až 2002. Informácie o tom, že Charlotte čaká svoje prvé dieťa sa pritom potvrdili v čase, keď jej starší brat Andrea oznámil, že sa bude 31. augusta ženiť. Jeho manželkou sa stane kolumbijská módna návrhárka Tatiana Santo Domingo, s ktorou má syna Sachu. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies