Dcéra Mariah Carey chce na Vianoce dostať diamantový náhrdelník

NETKY.SK • 22 December 2013, 09:43 • 2 min
Dcéra Mariah Carey chce na Vianoce dostať diamantový náhrdelník

BRATISLAVA - Speváčka však prezradila, že jej podaruje malé rubínové náušnice.

slovakia

left justify in out

Dcéra americkej speváčky Mariah Carey chce na Vianoce dostať diamantový náhrdelník, aký má jej matka. Umelkyňa to prezradila v rozhovore pre portál AccessHollywood.com. "Chce môj náhrdelník, moje diamanty. Povedala som jej však, že patrí mne, že som si ho sama kúpila a trvalo naozaj dlho, kým som si ho mohla dovoliť. Dostane nejaké malé rubínové náušnice alebo niečo také," uviedla Carey.

Mariah Carey pôsobí na scéne od konca 80. rokov minulého storočia. Vydala 13 štúdioviek vrátane dvoch vianočných nahrávok. Na celom svete predala viac ako 200 miliónov kópií albumov. Získala 31 Billboard Music Awards, 17 World Music Awards či päť cien Grammy. S osemnástimi singlami sa dokázala dostať na čelo rebríčka Billboard Hot 100, čo sa nepodarilo žiadnej inej speváčke. Medzi jej najväčšie hity patria skladby ako All I Want For Christmas Is You, I'll Be There, Hero, Without You, Fantasy, Honey, My All, Heartbreaker (feat. Jay-Z), We Belong Together či Touch My Body. Carey má za sebou aj niekoľko filmových úloh, objavila sa napríklad v snímkach Stať sa hviezdou (2001), Ostré kočky (2002) alebo Precious (2009). Tiež pôsobila ako porotkyňa v 12. sérii súťaže American Idol. Je vydatá za Nicka Cannona, s ktorým si padli do oka pri nakrúcaní videoklipu k piesni Bye, Bye. Majú spolu dvojičky Monroe a Moroccana, ktoré prišli na svet 30. apríla 2011, na tretie výročie ich sobáša.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies