Dcéra Kurta Cobaina sa rozvádza, chce si nechať celý majetok

NETKY.SK • 24 Marec 2016, 09:57 • 2 min
Dcéra Kurta Cobaina sa rozvádza, chce si nechať celý majetok

NEW YORK - Frances Bean Cobain, dcéra zosnulého hudobníka Kurta Cobaina a americkej speváčky Courtney Love, sa po 21 mesiacoch manželstva rozvádza s Isaiahom Silvom.

slovakia

left justify in out

Správu potvrdil americký týždenník People, ktorému sa podarilo získať rozvodové papiere. V nich vizuálna umelkyňa žiada o oficiálne ukončenie ich zväzku, pričom si želá, aby majetok získaný pred uzavretím manželstva pripadol výlučne jej. Ten zahŕňa tiež imanie po jej zosnulom otcovi, ktorého hodnota je údajne 450 miliónov dolárov (v prepočte takmer 403 miliónov eur).


Dvadsaťtriročná rodáčka z Los Angeles a člen rockovej kapely The Eeries tvorili pár približne šesť rokov. Svoj vzťah spečatili manželstvom v tajnosti v júni 2014. Frances Bean Cobain je jediným potomkom z manželstva zosnulého hudobníka Kurta Cobaina z legendárnej formácie Nirvana a speváčky Courtney Love. Jej krstnou mamou je americká herečka Drew Barrymore.

 

Cobain sa venuje prevažne vizuálnemu umeniu. V júli 2010 debutovala pod pseudonymom Fiddle Tim zbierkou diel Scumfuck, ktorú vystavili v losangeleskej galérii La Luz de Jesus. O dva roky neskôr sa zúčastnila na projekte skupiny umelcov MiXTAPE, ktorí mali za úlohu na základe pridelenej skladby vytvoriť vizuálne umelecké dielo.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona