Dcéra herca Andyho Hryca čaká tretie dieťa

NETKY.SK • 2 August 2016, 11:28 • 2 min
Dcéra herca Andyho Hryca čaká tretie dieťa

BRATISLAVA - Slovenská producentka Wanda Adamík Hrycová je tehotná. Dcéra herca Andyho Hryca čaká tretie dieťa s manželom Marekom Adamíkom.

slovakia

left justify in out

Informáciu priniesol portál Topky.sk s odvolaním sa na portál Vipstory.sk, podľa ktorých sa 39-ročná rodáčka z Bratislavy podelila o radostnú správu prostredníctvom sociálnej siete Facebook. "Ok, tak aby sme predišli nejakým zbytočným nedorozumeniam. Brucho mi nerastie z čokolády," napísala k ultrazvukovému záberu. Adamík Hrycová a o päť roky mladší podnikateľ sa zosobášili v septembri 2011 v Bratislave, pričom zásnuby sa konali rok predtým v máji. Dvojica už spolu vychováva dvoch synov - štvorročného Artema a dvojročného Wadima.


Wanda Adamík Hrycová vyštudovala Filmovú a televíznu fakultu Vysokej školy múzických umení (VŠMU) v Bratislave. Už počas štúdia sa jej podarilo produkovať viaceré filmy a seriály. Po ukončení štúdia pracovala v už nefungujúcom Rádiu Twist, ktoré založil jej otec. Neskôr prestúpila do bratislavského divadla Nová scéna, kde v rokoch 2002 až 2006 pôsobila ako generálna riaditeľka. Po odchode z divadla založila vlastnú produkčnú spoločnosť, ktorá má na konte úspešný muzikál Producenti.


Informácie pochádzajú z webstránok www.topky.sk, feminity.zoznam.sk a archívu agentúry SITA.

Pôvodný článok:
https://www.topky.sk/cl/100313/1565271/Tajomstvo-Wandy-Hrycovej-odhalene--Toto-skryvala-pred-verejnostou-


xp;dm



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona