Dcéra Clintonovcov sa vydala

NETKY.SK • 2 August 2010, 07:55 • 2 min
Dcéra Clintonovcov sa vydala

Dcéra Clintonovcov sa vydala - Celebrity Dcéra Billa a Hillary Clintonovcov sa v sobotu večer vydala. Chelsea Clintonová a jej dlhoročný priateľ, finančník Marc Mezvinsky, si povedali áno v malebnej dedine Rhinebeck severne od New Yorku.

slovakia

left justify in out

img

Dcéra Billa a Hillary Clintonovcov sa v sobotu večer vydala. Chelsea Clintonová a jej dlhoročný priateľ, finančník Marc Mezvinsky, si povedali áno v malebnej dedine Rhinebeck severne od New Yorku.
      Podrobnosti o svadbe rodina prísne strážila a novinári počas dňa zahliadli okrem rodičov nevesty len niekoľko svadobných hostí. Rhinebeck bol prakticky uzavretý a na 12 hodín nad ním zatvorili aj vzdušný priestor. Bezpečnostné opatrenia pri súkromnej vile, kde sa sobáš konal, pripomínali oficiálne návštevy štátnikov. Clintonovci po obrade vydali len oznámenie o tom, že sa uskutočnil.
      Chelsea Clintonová (30), jediné dieťa bývalého amerického prezidenta a súčasnej ministerky zahraničných vecí, a syn ďalšieho amerického politického páru Marc Mezvinsky (32), sa poznajú od detstva a zasnúbili sa koncom minulého roka. Obaja žijú v New Yorku.
      V médiách sa objavili dohady o tom, že svadba mohla stáť necelý milión až niekoľko miliónov dolárov, pričom len svadobné šaty mali cenu 25.000 dolárov (19.200 eur). Pozvaní hostia mali údajne odovzdať mobilné telefóny a iné nahrávacie zariadenia.
      V súvislosti so zoznamom hostí bolo oficiálne známe jedine to, že k ním nepatril prezident Barack Obama. Podľa správ však Clintonovci pozvali 400 až 500 hostí vrátane prominentov ako sú Ted Turner, Oprah Winfreyová či Steven Spielberg.

Zdroj: TASR/DPA,Reuters



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies