Dcéra argentínskeho reportéra zomrela pri autonehode: Argentínčania zrušili tlačovú besedu

NETKY.SK • 3 Júl 2014, 09:25 • 2 min
Dcéra argentínskeho reportéra zomrela pri autonehode: Argentínčania zrušili tlačovú besedu

BELO HORIZONTE - Argentínska futbalová asociácia po utorňajšom osemfinálovom stretnutí informovala o úmrtí dcéry prominentného televízneho reportéra Miguela "Titího" Fernándeza.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťšesťročná María Soledad Fernándezová zomrela pri autonehode, keď sa vracala z víťazného zápasu Juhoameričanov proti Švajčiarsku (1:0 po predĺžení) zo Sao Paula do Belo Horizonte. Úprimnú sústrasť okrem predstaviteľov asociácie vyjadril prostredníctvom sociálnej siete Twitter napríklad aj útočník Ezequiel Lavezzi.

 

Fernández, ktorý je v Argentíne známou osobnosťou, komentuje pre televíziu zápasy zo svetového šampionátu. Podľa informácii sa zranili pri nehode ďalší dvaja ľudia, pričom redaktor v aute nebol. Príčiny nešťastia zatiaľ nie sú známe. 

 

Argentínčania zrušili po smrti novinárky tlačovú besedu

Argentínska futbalová asociácia po utorňajšom osemfinálovom stretnutí informovala o úmrtí dcéry prominentného televízneho reportéra Miguela "Titího" Fernándeza, ktorá bola na šampionáte ako akreditovaná novinárka. Dvadsaťšesťročná María Soledad Fernándezová zomrela pri autonehode, keď sa vracala z víťazného zápasu Juhoameričanov proti Švajčiarsku (1:0 po predĺžení) zo Sao Paula do Belo Horizonte. Úprimnú sústrasť okrem predstaviteľov asociácie vyjadril prostredníctvom sociálnej siete Twitter napríklad aj útočník Ezequiel Lavezzi.

 

Fernández, ktorý je v Argentíne známou osobnosťou, komentuje pre televíziu zápasy zo svetového šampionátu. Podľa informácií sa zranili pri nehode ďalší dvaja ľudia, pričom redaktor v aute nebol. Vodič auta stratil kontrolu a zišiel z cesty. Podľa hasičov z Oliveiry pri havárii vyhodilo Fernándezovú z vozidla. V aute boli traja novinári pracujúci pre DirecTV Sports. 

 

Argentínska reprezentácia v reakcii na smutnú udalosť zrušila stredajšiu tlačovú besedu. Namiesto nej zástupcovia tímu držali s prítomnými novinármi minútu ticha, mnohí na ženu spomínali so slzami v očiach. "Hráčov veľmi zarmútila smrť, pretože sú tiež rodičmi a tiež aj synmi rodičov. Chcem sa všetkým ospravedlniť, ale v tejto ťažkej chvíli nemôžeme hovoriť," povedal generálny sekretár Argentínskej futbalovej asociácie Juan Carlos Crespi. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies