Dcéra Annie Lennox mala nehodu na kajaku, údajne už našli aj telo jej nezvestného priateľa

NETKY.SK • 11 August 2015, 10:58 • 2 min
Dcéra  Annie Lennox mala nehodu na kajaku, údajne už našli aj telo jej nezvestného priateľa

BRATISLAVA - Úrad šerifa okresu Dutchess v americkom štáte New York oznámil, že pravdepodobne našli telo nezvestného fotografa Iana Jonesa, priateľa Tali Lennox-Fruchtmann, ktorá je dcérou škótskej speváčky Annie Lennox.

slovakia

left justify in out

Jones a Lennox-Fruchtmann sa v sobotu ráno plavili na kajaku po rieke Hudson, keď sa približne o 9:30 miestneho času prevrátili neďaleko obce Staatsburg. Polícia sa na miesto dostala asi o 20 minút neskôr. Dvadsaťdvaročnú Lennox-Fruchtmann z vody vytiahla posádka lode, ktorá sa plavila okolo. Jej stav si nevyžiadal hospitalizáciu.

 

Tridsaťdvaročného Jonesa však nedokázali počas víkendu nájsť. Až v pondelok popoludní našli neďaleko jachtárskeho klubu v meste Poughkeepsie telo muža, ktoré podľa Johna Wattersona z miestneho úradu šerifa zodpovedá opisu Jonesa.

 

Poughkeepsie sa nachádza približne 20 kilometrov od Staatsburgu. Úrady dnes plánujú vykonať pitvu, aby telo identifikovali a určili príčinu úmrtia. Polícia predpokladá, že za prevrátenie kajaka mohol silný prúd rieky, hoci rolu mohol zohrať aj alkohol. Jones ani Lennox-Fruchtmann navyše nemali záchranné vesty.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona