DC: Britský tím odložil odlet na finálový duel do Belgicka

NETKY.SK • 23 November 2015, 08:57 • 2 min
DC: Britský tím odložil odlet na finálový duel do Belgicka

LONDÝN - Britský daviscupový tím odložil o 24 hodín odlet do Belgicka na finálový duel prestížnej súťaže po tom, čo v Bruseli vyhlásili najvyšší stupeň teroristického ohrozenia.

slovakia

left justify in out

Andy Murray a jeho reprezentační kolegovia dali v nedeľu prednosť tréningu na antukových dvorcoch v londýnskom Queen's Clube a do Belgicka odcestujú najskôr v pondelok. Vedenie tímu situáciu monitoruje a dbá aj na odporúčania britskej vlády v súvislosti s hrozbami teroristických úrokov.

 

"Bezpečnosť všetkých v britskom kontingente, vrátane hráčov a fanúšikov, zostáva pre nás prioritou číslo jedna," uviedla Britská tenisová asociácia v oficiálnom komuniké prostredníctvom agentúry Reuters.

 

Finále Davisovho pohára je na programe od 27. do 29. novembra na antuke v Gente. V Belgicku pokračuje pátranie po ozbrojených militantoch a existuje nebezpečenstvo, že by mohlo v krajine prísť ku koordinovaným teroristickým útokom.

 

Medzinárodná tenisová federácia (ITF) v sobotu vyjadrila obavy z možného ohrozenia tenisového sviatku, prípravy na finálový duel medzi Belgickom a Veľkou Britániou ale pokračujú podľa plánu.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies