Davisová pre zranenie hlavy z Charlestonu podala žalobu

NETKY.SK • 25 Október 2013, 14:59 • 2 min
Davisová pre zranenie hlavy z Charlestonu podala žalobu

NEW YORK - Americká tenistka Lauren Davisová podala žalobu na Production Design Associates a High Output v súvislosti so zranením hlavy, ktoré utrpela v apríli 2011 počas turnaja WTA Family Circle Cup v Charlestone v Južnej Karolíne. Žiada náhradu škôd spôsobených hrubou nedbanlivosťou.

slovakia

left justify in out

"Kým navrhovateľka poskytovala interview v stánku jedného zo sponzorov podujatia, zasiahla ju uvoľnená časť osvetlenia a videoprojekcie. Utrpela bolestivý úraz a otras mozgu a následne ju sužovali viaceré dodatočné syndrómy trvalejšieho charakteru aj súvisiace psychické problémy. Potrebovala dlhodobú nákladnú zdravotnícku starostlivosť vrátane mnohých špecializovaných vyšetrení typu CT či MRI, medikamenty a iné súčasti liečby, ktorá sa stále úplne neskončila," uvádza sa v žalobe.

Dvadsaťročná Davisová figuruje na 74. mieste vo svetovom rebríčku. V kauze ju zastupuje kancelária Twenge + Twombley z Beaufortu, záležitosť riešia v okrsku Berkeley. Informoval o tom web Courthouse News Sevice.

Davisová na predmetnom podujatí prehrala v 1. kole kvalifikácie s Francúzkou Stéphanie Foretzovou-Gaconovou 2:6, 1:6, do súťažného diania sa vrátila až koncom júna. Prípad sa netýka samotných organizátorov turnaja či spoločnosti Dove, o ktorej prezentáciu išlo.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies