Davisov pohár: Murray asi vynechá štvrťfinále v Srbsku

NETKY.SK • 11 Júl 2016, 13:42 • 2 min
Davisov pohár: Murray asi vynechá štvrťfinále v Srbsku

LONDÝN - Britský tenista Andy Murray označil ako nepravdepodobný svoj štart 15. - 17. júla v belehradskom antukovom stretnutí obhajcov trofeje s domácimi Srbmi vo štvrťfinále svetovej skupiny Davisovho pohára 2016 reprezentačných družstiev mužov.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťdeväťročný rodák zo škótskeho Dunblane to povedal v pondelok na tlačovej besede deň po svojom druhom celkovom triumfe na grandslamovom Wimbledone na tráve v Londýne. Definitívu oznámi neskôr ešte v tento deň. Plánuje však aj v prípade absencie odcestovať do dejiska a podporiť tím osobnou prítomnosťou.

 

Kapitán Leon Smith má v oficiálnom predbežnom kádri aj Kyla Edmunda, Daniela Evansa a Jamieho Murrayho - Andyho brata a deblového špecialistu. V širšej nominácii pritom figuroval ďalší deblista Dominic Inglot a ten v nedeľu na twitteri napísal, že smeruje do Belehradu. Srbi budú bez Novaka Djokoviča aj Viktora Troického.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona