Davisov pohár: Francúzi sa predstavia vo finále proti Chorvátom bez Gasqueta

NETKY.SK • 12 November 2018, 15:55 • 2 min
Davisov pohár: Francúzi sa predstavia vo finále proti Chorvátom bez Gasqueta

Paríž - Francúzsky tenista Richard Gasquet sa nepredstaví vo finále Davisovho pohára proti Chorvátsku. Aktuálne 26. hráč svetového rebríčka na Twitteri uviedol, že musí oželieť svoj štart pre bližšie nešpecifikované zranenie.

slovakia

left justify in out

Podľa denníka L'Equipe sužujú Gasqueta boľavé slabiny. "Som extrémne sklamaný, že nebudem môcť reprezentovať svoju krajinu," uviedla francúzska singlová jednotka.

 

Úradujúci šampióni privítajú Chorvátov 23.-25. novembra na štadióne Pierrea Mauroya v Lille v poslednom finále Davisovho pohára, ktorý sa hrá starým formátom. Francúzom priniesol futbalový stánok miestneho OSC šťastie v semifinále, keď na antuke vyhrali nad Srbskom 3:1 a prebojovali sa do boja o "šalátovú misu". Pri absencii Gasqueta sa bude kapitán Yannick Noah spoliehať na Lucasa Pouilleho, Jeremyho Chardyho a Jo-Wilfrieda Tsongu.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies