Davisov pohár: Austrália v stredu oznámi dejisko a povrch play-off so SR

NETKY.SK • 8 August 2016, 16:53 • 2 min
Davisov pohár: Austrália v stredu oznámi dejisko a povrch play-off so SR

BRATISLAVA - Slovenskí tenisoví reprezentanti sa v stredu 10. augusta dozvedia dejisko a povrch stretnutia s Austrálčanmi 16. - 18. septembra v play-off o svetovú skupinu Davisovho pohára 2017 družstiev mužov. Informáciu o termíne zverejnil Slovenský tenisový zväz (STZ) na svojom webe. Medzinárodná tenisová federácia (ITF) vyhovela žiadosti hostiteľskej národnej asociácie TA o odklad stanovenia náležitostí.

slovakia

left justify in out

Trávnatý dvorec niekde na východe krajiny, tak odhadli austrálske médiá koncom júla voľbu TA. Denník Herald Sun konkrétne uviedol Canberru, prípadne Sydney alebo nešpecifikované mesto v štáte Queensland. Pripomenul, že východ by bol logisticky vhodnejší vzhľadom na termín v týždni po skončení newyorských grandslamových US Open (29. augusta - 11. septembra).

Finalisti ročníka 2005 Slováci si zahrajú v prelínačke o elitu tretiu sezónu v rade, znova u súpera. Predvlani neuspeli v USA a minulý rok v Poľsku. Do tejto fázy sa aktuálne prebojovali víťazstvom nad Maďarmi 3:0 v budapeštianskom antukovom súboji 15. - 17. júla v rozhodujúcom 2. kole I. skupiny euroafrickej zóny, v ktorej pôsobia nepretržite od roku 2007.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies