Davis Cup: Zápas Slovensko - Maďarsko otvoria Kližan s Balázsom

NETKY.SK • 2 Február 2017, 11:53 • 2 min
Davis Cup: Zápas Slovensko - Maďarsko otvoria Kližan s Balázsom

BRATISLAVA - Slovenská tenisová jednotka Martin Kližan a maďarská dvojka Attila Balázs nastúpia v piatok o 15.00 h proti sebe v úvodnej dvojhre stretnutia 2. kola 1. skupiny euro-africkej zóny Davisovho pohára. V druhom singli si na tvrdom povrchu Premier v bratislavskom NTC zmerajú sily slovenská dvojka Lukáš Lacko a maďarská jednotka Márton Fucsovics. Rozhodol o tom štvrtkový žreb.

slovakia

left justify in out

Do sobotňajšej štvorhry so začiatkom o 14.00 nominoval slovenský kapitán Miloslav Mečíř pár Kližan, Andrej Martin, v maďarskom drese by sa mali predstaviť obaja singlisti. Nedeľňajší program otvorí o 13.00 duel tímových jednotiek Kližana a Fucsovicsa, v záverečnej dvojhre si skrížia rakety Lacko s Balázsom. Hlavným rozhodcom bude Poliak Gregorz Wojcik, v úlohe empajrových arbitrov sa predstavia Britka Fione Edwardsová a Američan Greg Allensworth.

 

Pôjde o reprízu minuloročného duelu druhého kola kontinentálnej zóny s Maďarsku, v ktorom Mečířovci v júli zvíťazili na antuke v Budapešti hladko 3:0. V septembrovej baráži o účasť vo svetovej skupine prehrali na tráve v Sydney s domácou Austráliou 0:3. Slováci naposledy účinkovali medzi elitnou daviscupovou šestnástkou v roku 2006.

 

2. kolo 1. skupiny euro-africkej zóny Davisovho pohára

SLOVENSKO - Maďarsko

piatok: 15.00 Martin Kližan - Attila Balázs, Lukáš Lacko - Márton Fucsovics

sobota: 14.00 Kližan, Andrej Martin - Fucsovics, Balázs

nedeľa: 13.00 Kližan - Fucsovics, Lacko - Balázs

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona