Davis Cup: Tomic sa už pridal k Austrálčanom, Kyrgios sa lieči

NETKY.SK • 9 September 2016, 08:58 • 2 min
Davis Cup: Tomic sa už pridal k Austrálčanom, Kyrgios sa lieči

MELBOURNE - Austrálska tenisová dvojka súčasnosti Bernard Tomic sa vo štvrtok spolu s univerzálom Samom Grothom a singlovým náhradníkom číslo jeden Johnom Millmanom pridal k tímu Austrálčanov pred stretnutím so Slovákmi 16. - 18. septembra na tráve v Sydney v play-off o svetovú skupinu Davisovho pohára 2017 reprezentačných družstiev mužov.

slovakia

left justify in out

Deblový špecialista John Peers a člen širšieho kádra James Duckworth začali organizovane trénovať už v stredu. Informáciu priniesol web Sydney Morning Herald.

"Protinožci" sa pod taktovkou daviscupového kapitána od tejto sezóny Lleytona Hewitta a trénera Jasona Stoltenberga zatiaľ pripravujú v melbournskom Kooyongu, zápasový dvorec v Ken Rosewall Arene v sydneyskom Olympic Park Tennis Centre bude k dispozícii v pondelok. Približne vtedy padne rozhodnutie o štarte či absencii národnej renkingovej jednotky vo dvojhre Nicka Kyrgiosa, ktorý pre zranenie v bedrovej oblasti nedohral 3. kolo na grandslamových US Open v New Yorku proti Ukrajincovi Iľjovi Marčenkovi a momentálne sa lieči v Canberre.

"Som si pomerne istý, že Lleyton vníma ten pondelok ako kľúčový deň na to, aby mal tím pokope v plnej príprave v dejisku. Má pomerne široké spektrum možností a ak nad Nickom zostane v tom štádiu otáznik, Lleyton bude musieť pristúpiť k rozhodnutiam. Pochopiteľne, podľa rebríčkového postavenia sa podsúva do pozornosti predovšetkým John Millman," povedal šéf mužskej zložky národnej asociácie Tennis Australia (TA) Wally Masur.

Kapitán hostí Miloslav Mečíř po stredajšom storne účasti Martina Kližana pre nedoliečenú nohu vyrukuje s kvartetom Lukáš Lacko, Andrej Martin, Jozef Kovalík a Igor Zelenay, náhradníkom je Norbert Gombos.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies