Davis Cup: Švajčiarsko v septembri proti Ekvádoru bez Federera

NETKY.SK • 24 Máj 2013, 18:39 • 2 min
Davis Cup: Švajčiarsko v septembri proti Ekvádoru bez Federera

BERN - Roger Federer nebude vo švajčiarskom kádri na zápas o svetovú skupinu Davisovho pohára 2014 tenisových reprezentačných družstiev mužov proti Ekvádoru, ktorý sa uskutoční 13. - 15. septembra 2013 na tvrdom povrchu v hale Patinoire du Littoral v Neuchateli.

slovakia

left justify in out

"Bude lepšie oznámiť to už teraz," povedal 31-ročný niekdajší líder svetového rebríčka Federer, ktorý sa v súvislosti s februárovým domácim zápasom osemfinálového 1. kola elitnej šestnástky proti obhajcom trofeje Čechom dočkal kritiky od médií a verejnosti v krajine "helvétskeho kríža" nielen za samotnú absenciu, ale aj jej pomerne neskoré potvrdenie.

Bazilejský rodák teraz skonštatoval, že hovoril so šéfom národného zväzu Swiss Tennis Reném Stammbachom počas nedávneho antukového turnaja ATP World Tour Masters 1000 v Madride a neskôr ešte raz telefonicky, kým pristúpil k rozhodnutiu.

Federer má v Davis Cupe zápasovú bilanciu 43:15, naposledy hral vlani v septembri v Amsterdame proti Holanďanom a získal dva singlové body.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies