Davis Cup: Švajčiari už sú spolu, Federer vystrkuje rožky

NETKY.SK • 18 November 2014, 10:35 • 2 min
Davis Cup: Švajčiari už sú spolu, Federer vystrkuje rožky

LILLE - Švajčiarski tenisti už sú spolu pred tohtotýždňovým finále Davisovho pohára 2014 reprezentačných družstiev mužov proti Francúzom na antuke pod strechou v Lille (21. - 23. novembra).

slovakia

left justify in out

Roger Federer prostredníctvom Twitteru ponúkol v pondelok pred polnocou fotografiu s kolegami aj kapitánom Severinom Lüthim. V kontexte víkendových udalostí zo šampionátu ATP World Tour Finals v Londýne je pikantné, že na zábere mu klasické "rožky" robí Stan Wawrinka.

 

Federer ho v sobotňajšom takmer trojhodinovom semifinálovom derby na "Masters" prekonal aj cez štyri mečbaly a neskôr sa objavili šumy o rozkole pre prehnané povzbudzovanie z jeho lóže. Federer pre problémy s chrbtom nenastúpil na nedeľňajšie finále proti Srbovi Novakovi Djokovičovi, v pondelok web národného zväzu referoval o ambícii byť nazad v tréningovom procese na kurte najneskôr v stredu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona