Davis Cup: Srbsko proti Čechom bez Tipsareviča, v nominácii na finále Lajovič

NETKY.SK • 14 November 2013, 12:02 • 2 min
Davis Cup: Srbsko proti Čechom bez Tipsareviča, v nominácii na finále Lajovič

BELEHRAD - V nominácii srbských tenistov na finále Davisovho pohára proti Českej republike došlo k vynútenej zmene. Nehrajúci kapitán Bogdan Obradovič na poslednú chvíľu zaradil do nominácie Dušana Lajoviča (117. miesto v rebríčku ATP) namiesto zraneného Janka Tipsareviča (36.).

slovakia

left justify in out

Pre víťazov Davisovho pohára z roku 2010 je to už druhá citeľná strata. Dlhodobý dištanc za doping si totiž odpykáva Viktor Troicki. V prípade 28-ročného Tipsareviča však nejde o veľké prekvapenie, pretože tenista posledný mesiac pre zranenie nehral, pričom v priebehu týždňa v belehradskej aréne vôbec netrénoval. 

Šancu okúsiť daviscupovú atmosféru tak dostane 23-ročný Lajovič.  Ten v DC odohral len jediný zápas, vlani zdolal v 1. kole Švéda Filipa Prpica. Na okruhu ATP má Lajovič na konte v tejto sezóne len štyri zápasy, pričom nedávno vyhral challenger v Soule, informoval portál idnes.cz.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies