Davis Cup: SR proti Švédsku s Kližanom, Lackom, Martinom, Poláškom a Zelenayom

NETKY.SK • 3 September 2013, 11:24 • 2 min
Davis Cup: SR proti Švédsku s Kližanom, Lackom, Martinom, Poláškom a Zelenayom

BRATISLAVA - Kvinteto tenistov Martin Kližan, Lukáš Lacko, Andrej Martin, Filip Polášek, Igor Zelenay figuruje v slovenskej nominácii na zápas 1. kola play off o účasť v 1. skupine euro-africkej zóny Davisovho pohára proti Švédsku (13.-15. septembra na tvrdom povrchu DecoColor v bratislavskom NTC).

slovakia

left justify in out

V neoficiálnej nominácii Švédska sú Markus Eriksson, Isak Arvidsson, Patrik Rosenholm a debloví špecialisti Robert Lindstedt s Johanom Brunströmom. Úvodné piatkové dvojhry sa začnú o 15.00, sobotňajšia štvorhra i záverečné nedeľňajšie single sú na programe od 14.00.  Hrá sa s loptičkami značky Wilson US Open. Extra Duty. Hlavným rozhodcom bude Talian Massimo Morelli, v úlohe empajrových arbitrov sa predstavia Brit Richard Haigh a Slovák Michal Varmus.

Zverencov kapitána Miloslava Mečířa čakajú po piaty raz za sebou "záchranárske" práce. Na prelome januára a februára prehrali bez zraneného Kližana v dueli 1. kola 1. skupiny euro-africxkej zóny Davisovho pohára v Kremenčuku s domácou Ukrajinou 2:3. Po štvorhre viedli Slováci zásluhou páru Polášek, Zelenay 2:1, no v nedeľu najskôr v súboji tímových jednotiek zdolal Alexander Dolgopolov Lukáša Lacka a v záverečnom singli si Iľja Marčenko poradil s Andrejom Martinom. V daviscupovej histórii pôjde o tretí vzájomný zápas medzi Slovenskom a Švédskom, stav je zatiaľ nerozhodný 1:1.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies