Davis Cup: Slovensko spozná dejisko a povrch play-off s USA najskôr 2. júna

NETKY.SK • 28 Apríl 2014, 14:25 • 2 min
Davis Cup: Slovensko spozná dejisko a povrch play-off s USA najskôr 2. júna

BRATISLAVA - Americká tenisová asociácia (USTA) dostala od Medzinárodnej tenisovej federácie (ITF) odklad do 2. júna na zaslanie vyplneného dotazníka v súvislosti so stretnutím svojich hráčov proti Slovákom 12. - 14. septembra v play-off o svetovú skupinu Davisovho pohára 2015 reprezentačných družstiev mužov.

slovakia

left justify in out

ITF o tom informovala Slovenský tenisový zväz (STZ). Najdôležitejšími položkami príslušného dokumentu sú zvolené dejisko a povrch.

 

Finalisti Davis Cupu 2005 Slováci naposledy boli v elitnej šestnástke v sezóne 2006. Do boja o ňu sa posunuli dvoma tohtosezónnymi bratislavskými víťazstvami v I. skupine euroafrickej zóny - na prelome januára a februára nad Lotyšmi a v apríli proti Rakúšanom. USA má výhodu domáceho prostredia na základe pravidla o reciprocite. Všeobecná uzávierka je 20 dní po žrebe, čiže v pondelok 28. apríla.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies