Davis Cup: Slováci už v Chicagu, o 19.00 h SELČ prvý tréning

NETKY.SK • 8 September 2014, 12:22 • 2 min
Davis Cup: Slováci už v Chicagu, o 19.00 h SELČ prvý tréning

CHICAGO - Slovenskí tenisoví reprezentanti už sú v Chicagu, 12. - 14. septembra dejisku stretnutia s domácimi hráčmi v play-off o svetovú skupinu Davisovho pohára 2015 družstiev mužov.

slovakia

left justify in out

"Pricestovali sme v poriadku. V pondelok napoludnie miestneho času máme prvý tréning," uviedol pre agentúru SITA generálny sekretár Slovenského tenisového zväzu (STZ) Igor Moška. Základ výpravy cestoval za Atlantik v nedeľu. V sprievode nehrajúceho kapitána Miloslava Mečířa to bola polovica kádra, konkrétne Lukáš Lacko a Norbert Gombos. Martin Kližan sa od svojho vyradenia v 2. kole newyorských grandslamových US Open pripravoval s osobným herným koučom Martinom Dammom aj kondičným trénerom Ivanom Trebatickým na Floride. Deblový špecialista Michal Mertiňák sa po dlhšej domácej príprave presunul do USA už v utorok, mal tam dohodnuté sparingy. 

 

V oficiálnej predbežnej nominácii šéfa realizačného štábu Američanov Jima Couriera figurujú John Isner, Sam Querrey a lídri svetového rebríčka Bob a Mike Bryanovci, čerstvo šampióni z US Open a držitelia už 100 spoločných deblových titulov. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies