Davis Cup: Slováci už kompletne v Sydney, pridal s aj Hrbatý

NETKY.SK • 12 September 2016, 11:50 • 2 min
Davis Cup: Slováci už kompletne v Sydney, pridal s aj Hrbatý

SYDNEY - Kompletná slovenská tenisová výprava už je v Sydney pred tohtotýždňovým stretnutím s domácimi Austrálčanmi na tráve vonku v Ken Rosewall Arene v Olympic Parku v play-off o svetovú skupinu Davisovho pohára 2017 reprezentačných družstiev mužov.

slovakia

left justify in out

"Dorazil aj Dominik Hrbatý, Norbert Gombos tu bol prvý," referoval v nedeľu pre spravodajstvo Slovenského tenisového zväzu (STZ) šéftréner Vladimír Habas. "Je polnoc miestneho času a po únavnej ceste sa tešíme na spánok," dodal Habas.

Daviscupový rekordér SR Hrbatý jednorazovo ako tréner a pravá ruka kapitána Miloslava Mečířa zastúpi Karola Kučeru, na južnú pologuľu sa vybral z Turecka. Gombos cestoval do dejiska baráže DP po svojej štvrtkovej prehre na challengeri v Šanghaji. Andrej Martin a Igor Zelenay sa dali dlhú cestu v sobotu popoludní z Bratislavy, Jozef Kovalík sa k nim pripojil na viedenskom letisku Schwechat v rámci návratu z Janova.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies