Davis Cup: Slováci proti Rakúsku s Kližanom, Lackom, Martinom a Mertiňákom

NETKY.SK • 25 Marec 2014, 12:33 • 2 min
Davis Cup: Slováci proti Rakúsku s Kližanom, Lackom, Martinom a Mertiňákom

BRATISLAVA - Kvarteto tenistov Martin Kližan (88. vo svetovom rebríčku ATP), Lukáš Lacko (105.), Andrej Martin (137.), Michal Mertiňák (87. v deblovom rebríčku) figuruje v slovenskej nominácii na zápas 2. kola 1. skupiny euro-africkej zóny Davisovho pohára proti Rakúsku (4. - 6. apríla na tvrdom povrchu DecoColor v bratislavskom NTC).

slovakia

left justify in out

Rakúšania pricestujú do Bratislavy bez zraneného Jürgena Melzera, ktorý bol v marci 2010 v Bad Gleichenbergu hlavným strojcom víťazstva domáceho tímu 3:2. V rakúskej nominácii figurujú Dominic Thiem (86.), Andreas Haider-Maurer (109.), Gerald Melzer (156.) a tretí najlepší deblista sveta Alexander Peya.
      

Úvodné piatkové dvojhry sa začnú o 14.00 rovnako ako sobotňajšia štvorhra, záverečné nedeľňajšie single odštartujú o 13.00. Hrá sa s loptičkami značky Dunlop Fort All Court. Hlavným rozhodcom bude Francúz Remy Azevar, v úlohe empajrových arbitrov sa predstavia Srbka Marijana Veljovičová a Slovák Michal Varmus. Zverenci kapitána Miloslava Mečířa na prelome januára a februára zdolali v 1. kole 1. skupiny euró-africkej zóny v AEGON aréne Lotyšsko 5:0, Rakúšania mali ako nasadený tím voľný žreb. Víťaz bratislavského duelu sa prebojuje do septembrovej baráze o účasť vo svetovej skupine.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona