Davis Cup: Rusi naordinovali Španielom cestu do Vladivostoku

NETKY.SK • 25 Máj 2015, 10:52 • 2 min
Davis Cup: Rusi naordinovali Španielom cestu do Vladivostoku

MOSKVA - Ruskí tenisti 17. - 19. júla privítajú Španielov v rozhodujúcom 2. kole I. skupiny euroafrickej zóny Davisovho pohára 2015 reprezentačných družstiev mužov vo Vladivostoku.

slovakia

left justify in out

Už v decembri sa vyskytli šumy o takto geograficky extravagantnom dejisku (neskôr sa dokonca písalo aj o Sachaline či Kamčatke), nedávno ho pre agentúru TASS potvrdil prezident národnej federácie FTR Šamiľ Tarpiščev a teraz základné náležitosti schválila Medzinárodná tenisová federácia (ITF).


Hrať sa bude v kultúrno-športovom komplexe Fetisov-Arena. Prídavnou komplikáciou pre napospol antukársky zameraných hostí bude tvrdý povrch RuKortHard. Časový posun oproti SELČ je osem hodín.


Rusi 6. - 8. marca v 1. kole I. skupiny euroafrickej zóny v 100-tisícovom meste Novyj Urengoj v Jamalo-neneckom autonómnom okruhu zdolali Dánov 4:1. Španieli mali voľný žreb.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies