Davis Cup: Rubľov sa ospravedlnil Robredovi

NETKY.SK • 21 Júl 2015, 16:48 • 2 min
Davis Cup: Rubľov sa ospravedlnil Robredovi

VLADIVOSTOK - Ruský mladík Andrej Rubľov sa verejne ospravedlnil španielskemu tenisovému veteránovi Tommymu Robredovi za znevažujúce vyhlásenia po svojej piatkovej prehre vo Vladivostoku v rámci stretnutia predmetných krajín v rozhodujúcom 2. kole I. skupiny euroafrickej zóny Davisovho pohára reprezentačných družstiev mužov.

slovakia

left justify in out

"V tej chvíli som mal zatemnenú myseľ nepriaznivým vývojom zápasu z pohľadu nášho tímu. Je to skvelý hráč a veľmi si vážim, čo všetko dosiahol. Viem, že ma čaká tvrdá práca, ak chcem nazbierať rovnaké úspechy," citoval 17-ročného Rubľova web Live Tennis. 

 

Rusi napokon na tvrdom povrchu v hale Fetisov Arena predviedli obrat z 0:2 na 3:2. Rubľov krátko po svojom piatkovom nezdare skonštatoval: "Môžem vás ubezpečiť, že takto o rok by som ho zdolal aj bez vynaloženia priveľkej námahy. Som veľmi sklamaný, že som ho neprekonal už teraz. Nebol som v dobrom fyzickom stave a nedostatočne som sa koncentroval. Cítim, že na hráčov takejto úrovne reálne mám." Španielsky deblový špecialista Marc López ho pre RNE označil za typického mladého bezočivca. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona