Davis Cup: Poliaci pred duelom so Slovákmi hýria optimizmom

NETKY.SK • 16 September 2015, 11:04 • 2 min
Davis Cup: Poliaci pred duelom so Slovákmi hýria optimizmom

GDYNIA - Bez tradičnej diplomatickej skromnosti sú vyhlásenia poľských tenistov pred stretnutím so Slovákmi na tvrdom povrchu v hale v Gdyni v play-off o svetovú skupinu Davisovho pohára 2016 reprezentačných družstiev mužov (18. - 20. septembra).

slovakia

left justify in out

"Vyhráme," tlmočil prognózu kapitána tímu Radoslawa Szymanika web Tenis Polski. "Uvedomujeme si dôležitosť zápasu a dokážeme zvládnuť ten tlak. Sme pripravení na akýkoľvek personálny ťah zo strany súpera," dodal šéf realizačného štábu domácich Szymanik vzhľadom na prítomnosť až piatich Slovákov v dejisku. Kapitán Miloslav Mečíř totiž predbežne dal dôveru kvartetu Martin Kližan, Norbert Gombos, Andrej Martin a Igor Zelenay, do úvahy však stále prichádza aj Lukáš Lacko.

"Už sme sa dostali tak ďaleko, že nás to zaväzuje urobiť aj ten záverečný krok. Dáme do toho všetko," predznamenal semifinalista predvlaňajšieho Wimbledonu Jerzy Janowicz. "Sme favoriti. Disponujeme kvalitnými hráčmi na takýto povrch," vyhlásil Michal Przysiezny, singlová dvojka hostiteľov.

"So Slovákmi sú tu ikony ich tenisu Miloslav Mečíř a Karol Kučera. My sme však doma," podotkol Lukasz Kubot. "Ešteže Mečíř a Kučera nenastúpia," so smiechom nadviazal na kolegu Marcin Matkowski a vážnejšie dodal: "Máme formu, uspejeme."

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies