Davis Cup: Otecko Murray v kádri Britov proti Japoncom

NETKY.SK • 23 Február 2016, 16:08 • 2 min
Davis Cup: Otecko Murray v kádri Britov proti Japoncom

LONDÝN - Novopečený otecko dcérky Sophie Olivie Andy Murray je v kádri obhajcov trofeje Britov na domáce stretnutie s Japoncami 4. - 6. marca na tvrdom povrchu v hale Barclaycard Arena v Birminghame v osemfinálovom 1. kole svetovej skupiny Davisovho pohára 2016 tenisových reprezentačných družstiev mužov.

slovakia

left justify in out

Kapitán Leon Smith zaradil do oficiálnej predbežnej nominácie aj Kyla Edmunda a deblových špecialistov Jamieho Murrayho a Dominica Inglota. V porovnaní s novembrovým finále v Belgicku (3:1 pre hostí) teda Jamesa Warda nahradil Inglotom. Japonsko pod vedením Minoruho Uedu sa spolieha na kvarteto Kei Nišikori, Taro Daniel, Jošihito Nišioka a Jasutaka Učijama.

Druhý muž svetového rebríčka ATP vo dvojhre Andy Murray dosiaľ naposledy hral 31. januára, vo finále melbournských grandslamových Australian Open nestačil na Srba Novaka Djokoviča. Následne sa ponáhľal za manželkou Kim Searsovou v pokročilom štádiu tehotenstva. Dievčatko prišlo na svet 7. februára a sprevádzalo to minimum doplňujúcich informácií.

Postupujúci zo zápasu Veľká Británia - Japonsko bude 15. - 17. júla vo štvrťfinále Davis Cupu hrať s úspešným z duelu Srbsko - Kazachstan (Belehrad). V prípade papierovo predpokladateľného súboja Srbsko - Veľká Británia by sa hralo na Balkáne. Dvadsaťosemročný rodák zo škótskeho Dunblane Andy Murray má v DP štatistiku 34:7, ťahá sériu jedenástich úspechov.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona