Davis Cup: Nemci v play-off o elitu proti Poliakom bez zraneného Kohlschreibera

NETKY.SK • 13 September 2016, 16:51 • 2 min
Davis Cup: Nemci v play-off o elitu proti Poliakom bez zraneného Kohlschreibera

FRANKFURT - Philipp Kohlschreiber si napokon nestihne doliečiť pravú nohu včas na to, aby mohol pomôcť nemeckým tenistom 16. - 18. septembra na antuke v LTTC Rot-Weiss v Berlíne proti Poliakom v play-off o svetovú skupinu Davisovho pohára 2017 družstiev mužov.

slovakia

left justify in out

Kapitán Michael Kohlmann siahol po 21-ročnom Danielovi Masurovi, 265. v renkingu ATP vo dvojhre a 397. vo štvorhre. Informáciu o vynútenej zmene priniesol web národného zväzu DTB.

Káder domácich dotvárajú Florian Mayer, Jan-Lennard Struff a Daniel Brands. Chýba národná singlová jednotka Alexander Zverev (27.). Šéf realizačného štábu hostí Radoslaw Szymanik dal dôveru kvartetu Kamil Majchrzak, Hubert Hurkacz, Lukasz Kubot a Marcin Matkowski. K dispozícii teda nie je rekonvalescent s minulosťou semifinalistu Wimbledonu 2013 Jerzy Janowicz.

Tridsaťdvaročný 30. muž počítačového poradia vo dvojhre Kohlschreiber na augustových OH v Riu de Janeiro nenastúpil na 2. kolo proti Slovákovi Andrejovi Martinovi. Na newyorských grandslamových US Open nedohral 1. kolo proti Francúzovi Nicolasovi Mahutovi.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona