Davis Cup: Nemci na rok vylúčili Browna, Zvereva a Kamkeho

NETKY.SK • 15 September 2016, 17:26 • 2 min
Davis Cup: Nemci na rok vylúčili Browna, Zvereva a Kamkeho

HAMBURG - Nemecký tenisový zväz (DTB) vylúčil Dustina Browna, Mischu Zvereva a Tobiasa Kamkeho z reprezentácie na rok 2017 v súvislosti s Davisovým pohárom družstiev mužov.

slovakia

left justify in out

Informoval o tom na svojom webe. Zároveň uviedol, že sa s kapitánom tímu Michaelom Kohlmannom dohodol na pokračovaní jeho pôsobenia bez ohľadu na výsledok tohtotýždňového berlínskeho stretnutia s Poliakmi v play-off o svetovú skupinu DP.

"Predĺžením platnosti kontraktu chceme vyslať signál aj tým hráčom, ktorí sa v ostatnom čase verejne kriticky vyjadrovali k stávke na Michaela Kohlmanna. Poberá našu veľkú dôveru," vyhlásil prezident DTB Dirk Hordorff a vyslovil nevôľu, že Brown dal prednosť zbieraniu "renkingových omrviniek" na challengeri v poľskom Štetíne (už je vo štvrťfinále - pozn.).

"Ak by som aj v minulosti čakal na DTB, dnes by nebolo tenistu menom Dustin Brown," zareagoval 31-ročný hráč. Za uprednostnenie individuálnych záujmov zväz suspendoval aj M. Zvereva a Kamkeho. Nemcom nie sú k dispozícii Alexander Zverev (vyčerpanosť) a Philipp Kohlschreiber (zranenie pravej nohy). Káder tvoria Florian Mayer, Jan-Lennard Struff, Daniel Brands a Daniel Masur.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies