Davis Cup: Murrayho najskôr čaká boj so žalúdkom, potom so Seppim

NETKY.SK • 3 Apríl 2014, 15:05 • 2 min
Davis Cup: Murrayho najskôr čaká boj so žalúdkom, potom so Seppim

NEAPOL - Andy Murray má do piatkovej druhej dvojhry neapolského stretnutia Taliansko - Veľká Británia vo štvrťfinále svetovej skupiny Davisovho pohára 2014 tenisových reprezentačných družstiev mužov čas na vyriešenie žalúdočných problémov.

slovakia

left justify in out

Andy Murray má do piatkovej druhej dvojhry neapolského stretnutia Taliansko - Veľká Británia vo štvrťfinále svetovej skupiny Davisovho pohára 2014 tenisových reprezentačných družstiev mužov čas na vyriešenie žalúdočných problémov. Vo štvrtok nebol ani na žrebe programu, zostal v hotelovej izbe. V piatok od 11.30 h najskôr nastúpi na antuke vonku jeho reprezentačný kolega James Ward proti domácej jednotke Fabiovi Fogninimu, potom príde na rad jeho duel s Andreasom Seppim. Brit sa v ňom pokúsi nadviazať na šnúru piatich víťazstiev nad týmto súperom.

 

Tenisti z Veľkej Británie neboli v semifinále Davis Cupu od roku 1981, Taliani od roku 1998. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies