Davis Cup: Murray v priamom prenose potopil Inglota

NETKY.SK • 9 Marec 2015, 11:49 • 2 min
Davis Cup: Murray v priamom prenose potopil Inglota

GLASGOW - Britský tenista Andy Murray v rámci rozjarenosti domáceho tímu po triumfe nad Američanmi (3:2) v glasgowskom stretnutí osemfinálového 1. kola svetovej skupiny Davisovho pohára riadne zavaril kolegovi Dominicovi Inglotovi.

slovakia

left justify in out

"Ja musím odcestovať, ale ´Dom´ tu má nejakú babu, takže to zrejme spolu roztočia," vyhlásil Murray v rozhovore s Annabel Croftovou pre národnú verziu Eurosportu. Keď nič netušiaca redaktorka priliala olej do ohňa tým, že sa spýtala na meno dotyčnej, deblový špecialista s nie príliš presvedčivým smiechom skonštatoval: "Pekne si ma do toho zatiahol, Andy. Skutočnosť je taká, že mám priateľku, tá je však doma pred televízorom."

 

 

Murray si evidentne uvedomil, že asi prestrelil. Od rozpakov ho prehlo, začal sa chytať za hlavu a za všeobecného veselia zamieril preč, predtým Inglota chlácholivo objal. Briti neskôr rozoberali celú záležitosť na Twitteri a dávali jej nádych vopred pripraveného žartu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies