Davis Cup: Mečíř podľa Mošku jediným adeptom na kapitána mužov SR

NETKY.SK • 16 Október 2014, 16:08 • 2 min
Davis Cup: Mečíř podľa Mošku jediným adeptom na kapitána mužov SR

BRATISLAVA - Miloslav Mečíř je jediný adept na funkciu kapitána slovenskej daviscupovej reprezentácie mužov, na tomto poste pôsobí od novodobej éry samostatnej SR.

slovakia

left justify in out

Informoval o tom generálny sekretár Slovenského tenisového zväzu (STZ) Igor Moška na štvrtkovej prezentačnej tlačovej konferencii pred blížiacim sa 15. ročníkom ATP Challenger Tour Slovak Open, medzinárodnými otvorenými majstrovstvami Slovenska 3. - 9. novembra na tvrdom povrchu v hale NTC v Bratislave.

 

"S Milošom ešte nemáme podpísanú zmluvu na novú sezónu, od Slovenského tenisového zväzu dostane ponuku na pokračovanie vo funkcii kapitána. Na túto tému by som sa s ním mal rozprávať koncom októbra, resp. začiatkom novembra. Momentálne nevidím iného kandidáta na tento post," uviedol I. Moška na margo 50-ročného rodáka z Bojníc. 

 

Ako je známe, kapitánom Sloveniek v Pohári federácie tenisových reprezentačných družstiev žien bude aj v sezóne 2015 Matej Lipták. Tridsaťsedemročný osobný kouč Dominiky Cibulkovej sa pred dvoma týždňami dohodol so Slovenským tenisovým zväzom na predĺžení vzájomnej spolupráce. Lipták je šéfom realizačného štábu počnúc sezónou 2009. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies