Davis Cup: Kližan od stredajšieho popoludnia v príprave s tímom

NETKY.SK • 2 Apríl 2014, 15:55 • 2 min
Davis Cup: Kližan od stredajšieho popoludnia v príprave s tímom

BRATISLAVA - Renkingový líder slovenského tímu na bratislavský zápas s Rakúšanmi 4. - 6. apríla v rozhodujúcom 2. kole I. skupiny euroafrickej zóny Davisovho pohára tenisových reprezentačných družstiev mužov Martin Kližan pricestoval v utorok večer z kolumbijskej Baranquilly, kde v nedeľu prehral vo finále antukového challengerového turnaja.

slovakia

left justify in out

"Dohodli sme sa, že Martin si dnes dopoludnia pôjde zacvičiť a rozbehať sa a zájde aj za fyzioterapeutom vyriešiť nejaké drobnosti. Tenisový tréning má naplánovaný približne od štvrtej," povedal pre agentúru SITA nehrajúci kapitán domácich Miloslav Mečíř. K zdravotnému stavu Andreja Martina, ktorý minulý týždeň nehral v mexickej Guadalajare pre seknutie v krku, Mečíř dodal: "Je v pohode." 

 

Oficiálnu predbežnú nomináciu SR dotvárajú Lukáš Lacko a deblový špecialista Michal Mertiňák, s tímom sa pripravuje aj Norbert Gombos. V každom družstve môžu nastať dve zmeny pred žrebom programu, ktorý bude vo štvrtok o 11.00 h v NTC.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona