Davis cup: Kližan k 50 lístkom zadarmo pridal bonus na sobotu

NETKY.SK • 2 Február 2017, 17:31 • 2 min
Davis cup: Kližan k 50 lístkom zadarmo pridal bonus na sobotu

BRATISLAVA - Slovenský tenista Martin Kližan sa postaral o zvýšenie počtu návštevníkov na stretnutí SR - Maďarsko 3. - 5. februára v NTC v Bratislave v rozhodujúcom 2. kole I. skupiny euroafrickej zóny Davisovho pohára 2017 reprezentačných družstiev mužov. K pôvodnému záväzku aktuálne pridal nadstavbu.

slovakia

left justify in out

"Plním svoj sľub a ešte pridávam bonus na sobotňajšiu štvorhru. V obálke s menom a poradovým číslom bude mať každý z vás jednu vstupenku na piatok aj sobotu. Všetko už je na recepcii v NTC v Bratislave," napísal Kližan na svojom facebooku a pridal zoznam uchádzačov, ktorí ako prví päťdesiati zareagovali na ponuku. Pre istotu pripojil aj pätnástich náhradníkov. Status doplnil fotografiou.

"Takže zväz začal s predajom vstupeniek za 10 eur na osobu!!! V dnešnej dobe za túto cenu príde asi tak 27,5 diváka, dávam teda do pozornosti: prvých 50 fanúšikov, ktorí napíšu koment, že sa chcú ísť pozrieť na tento duel, bude mať lístok odo mňa zadarmo..." deklaroval predtým Kližan.

 

Zhodne za spomenutých 10 eur sú v distribúcii lístky na piatkové aj nedeľňajšie dvojhry v Aegon aréne, sobotňajšia štvorhra stojí 5 eur. Kližan v piatok o 15.00 h otvorí tento daviscupový duel, stretne sa s Attilom Balázsom.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona