Davis Cup: Haas aj Kohlschreiber rátajú so štartom proti Španielom

NETKY.SK • 29 November 2013, 13:55 • 2 min
Davis Cup: Haas aj Kohlschreiber rátajú so štartom proti Španielom

BERLÍN - Dvaja najlepší nemeckí tenisti súčasnosti Tommy Haas a Philipp Kohlschreiber zhodne rátajú so štartom 31. januára - 2. februára na tvrdom povrchu Rebound Ace vo Frankfurte proti Španielom v osemfinálovom 1. kole svetovej skupiny Davisovho pohára 2014 reprezentačných družstiev mužov.

slovakia

left justify in out

Potvrdili to v rozhovore pre denník Bild pred svojím sobotňajším exhibičným benefičným zápasom v Ludwigsburgu v prospech Filipín, ktoré nedávno postihol tajfún Haiyan.

"V ostatných rokoch vyvstávali problémy s národným zväzom DTB, prichádzalo málo pomoci. Napriek tomu plánujem proti Španielom hrať. Pre mňa bolo dôležité vedieť, že pri tom bude aj Philipp, aby sme mali najkvalitnejší možný káder," povedal Haas. "Budem hrať. S Tommym v tíme stúpajú naše šance. Možno zvládneme tenisový zázrak," podotkol Kohlschreiber. 

Víťaz duelu Nemecko - Španielsko sa 4. - 6. apríla vo štvrťfinále Davis Cupu stretne s úspešným zo zápasu Francúzsko - Austrália. Haas figuruje na 12. priečke vo svetovom rebríčku, Kohlschreiberovi patrí 22. pozícia. Národnou trojkou je na 40. mieste Florian Mayer, nasledujú 54. Daniel Brands, 74. Tobias Kamke, 80. Benjamin Becker a 86. Julian Reister. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies