Davis Cup: Giraldo, Kremer a Seppi siahajú po Cene za oddanosť od ITF

NETKY.SK • 5 Marec 2015, 15:42 • 2 min
Davis Cup: Giraldo, Kremer a Seppi siahajú po Cene za oddanosť od ITF

LONDÝN - Kolumbijský tenista Santiago Giraldo, Luxemburčan Gilles Kremer a Talian Andreas Seppi tento týždeň v rámci prvého asociačného termínu sezóny 2015 môžu splniť kritériá na udelenie Ceny za oddanosť reprezentácii v Davisovom pohári družstiev mužov.

slovakia

left justify in out

Na čakateľstvá upozornila Medzinárodná tenisová federácia (ITF) prostredníctvom tlačovej správy. 

 

Na prahu nároku na Commitment Award sú aj Lotyš Ernests Gulbis a Nór Stian Boretti, ale prvý menovaný nefiguruje v oficiálnom predbežnom kádri svojej krajiny a druhý sa môže dostať do akcie až 15. - 18. júla. 

 

Zo Slovákov sú laureátmi Dominik Hrbatý, Karol Kučera a Michal Mertiňák. ITF zaviedla toto ocenenie v sezóne 2012 pri príležitosti osláv svojej storočnice. Pôvodne splnilo stanovené podmienky 299 hráčov, postupne k nim pribúdajú ďalší. Kritériom na udelenie je minimálne 20 absolvovaných stretnutí svojej krajiny pri formáte doma či vonku, resp. aspoň 50 jednotlivých zápasov pri zohľadnení iného modelu (turnaje regionálnych skupín). 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies