Davis Cup: Finále v Lille sa postaralo o nový divácky rekord

NETKY.SK • 21 November 2014, 17:56 • 2 min
Davis Cup:  Finále v Lille sa postaralo o nový divácky rekord

LILLE - Na piatkovú časť programu stretnutia Francúzsko - Švajčiarsko na antuke pod strechou v Lille vo finále Davisovho pohára 2014 tenisových reprezentačných družstiev mužov si kúpilo vstupenky 27 432 divákov, čo znamená nový rekord podujatí pod hlavičkou ITF, ATP či WTA.

slovakia

left justify in out

Informáciu priniesla internetová stránka týchto majstrovstiev sveta tímov v agende Medzinárodnej tenisovej federácie. Hrá sa na upravenom futbalovom stánku Stade Pierre Mauroy. Doterajšie oficiálne maximum držalo takisto finále Davis Cupu, a to zo sezóny 2004, keď Španieli na Olympijskom štadióne v Seville hostili Američanov. O absolútne tenisové maximum sa postaral exhibičný "Duel pohlaví" medzi Billie Jean Kingovou a Bobbym Riggsom, ktorý v roku 1973 v Houstone sledovalo viac ako 30 000 zvedavcov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies