Davis Cup: Federer i Wawrinka pomôžu Švajčiarom proti Holanďanom

NETKY.SK • 27 Júl 2015, 11:02 • 2 min
Davis Cup: Federer i Wawrinka pomôžu Švajčiarom proti Holanďanom

BERN - Grandslamoví šampióni Roger Federer a Stan Wawrinka pomôžu Švajčiarom 18. - 20. septembra v domácom súboji s Holanďanmi v play-off o svetovú skupinu Davisovho pohára 2016 tenisových reprezentačných družstiev mužov.

slovakia

left justify in out

Oznámil to národný zväz ST, citoval ho web týchto MS tímov pod hlavičkou Medzinárodnej tenisovej federácie (ITF). Dejisko zverejnia začiatkom augusta.


Federer s Wawrinkom sa vlani rozhodujúcou mierou postarali o premiérovú "šalátovú misu" pre krajinu helvétskeho kríža, ale v marci neboli k dispozícii na osemfinálové 1. kolo a družstvo pod taktovkou kapitána Severina Lüthiho prehralo v Liége s domácimi Belgičanmi 2:3.


Druhý muž svetového rebríčka Federer a štvrtý hráč renkingu Wawrinka spoločne získali zlato vo štvorhre na olympijských hrách 2008 v Pekingu a práve plnenie kvalifikačných podmienok v súvislosti s OH 2016 v Riu de Janeiro môže byť jedným z dôvodov ich terajšej ústretovosti.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies