Davis Cup: Djokovič bude v júli hrať v Argentíne, prezradil Monaco

NETKY.SK • 26 Máj 2015, 12:05 • 2 min
Davis Cup: Djokovič bude v júli hrať v Argentíne, prezradil Monaco

PARÍŽ - Srbský líder svetového rebríčka tenistov Novak Djokovič potvrdil svoj štart 17. - 19. júla na antuke v Buenos Aires proti domácim Argentínčanom vo štvrťfinále Davisovho pohára 2015 reprezentačných družstiev mužov.

slovakia

left justify in out

Po svojom víťazstve nad krajanom Federicom Delbonisom v 1. kole grandslamového Roland Garros v Paríži to s odvolaním sa na správu od samotného Djokoviča uviedol Argentínčan Juan Monaco, citoval ho napríklad web Live Tennis.


Dvadsaťosemročný Belehradčan Djokovič je spoludržiteľom Davis Cupu 2010. V rámci týchto MS tímov pod hlavičkou Medzinárodnej tenisovej federácie (ITF) má štatistiku 30:9, z toho vo dvojhre 27:7. V marci sa vrátil do kádra Srbov po vynechaní daviscupovej sezóny 2014.


Víťaz duelu Argentína - Srbsko nastúpi 18. - 20. septembra v semifinále proti postupujúcemu zo súbežného štvrťfinále Belgicko - Kanada. Argentína možno zo zdravotných dôvodov nebude mať k dispozícii grandslamového šampióna Juana Martína Del Potra.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies