Davis cup: Chorvát Čorič ešte nevie, či po operácii bude fit na finále

NETKY.SK • 21 Október 2016, 15:39 • 2 min
Davis cup: Chorvát Čorič ešte nevie, či po operácii bude fit na finále

ZÁHREB - Chorvátsky tenisový talent Borna Čorič mesiac po menšej operácii kolena zatiaľ nevie, či stihne domáce finále Davisovho pohára 2016 reprezentačných družstiev mužov proti Argentínčanom 25. - 27. novembra na tvrdom povrchu v hale v Záhrebe.

slovakia

left justify in out

"Rekonvalescencia pokračuje dobre, som v predstihu oproti plánom. Barle nepoužívam už desať dní. Približne o ďalších desať dní budem v stave behať a zhruba o dva týždne začnem s ľahším tréningom," predznamenal 19-ročný 46. muž renkingu ATP vo dvojhre Čorič pre HRT Sport.

 

Zverenec Ivicu Ančiča, brata bývalého popredného tenistu Maria Ančiča, je v singli národnou trojkou za grandslamovým šampiónom Marinom Čiličom (11.) a veteránom Ivom Karlovičom (21.), ktorý nedávno súhlasil so svojím účelovým návratom do tímu. K dispozícii je aj univerzál Ivan Dodig. Chorváti triumfovali v Davis Cupe 2005, v bratislavskom finále vtedy zdolali Slovákov 3:2.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies