Davis Cup: Británia nastúpi proti Belgicku bez hráča v Top 250 rebríčka ATP

NETKY.SK • 4 Apríl 2012, 22:08 • 2 min
Davis Cup: Británia nastúpi proti Belgicku bez hráča v Top 250 rebríčka ATP

Davis Cup Británia nastúpi proti Belgicku bez hráča v Top 250 rebríčka ATP - Tenis GLASGOW - Josh Goodall nahradil britskú tenisovú dvojku, Jamesa Warda, v Davis Cupovom tíme v 1. skupine v európsko-africkej zóne v súbojoch s Belgickom v Glasgowe.

slovakia

left justify in out

imgGLASGOW - Josh Goodall nahradil britskú tenisovú dvojku, Jamesa Warda, v Davis Cupovom tíme v 1.skupine v európsko-africkej zóne v súbojoch s Belgickom v Glasgowe.

Ward bol nútený sa ospravedlniť kvôli zraneniu chrbta, takže Goodall sa pripojí k Danovi Evansovi.

Británii už chýba ich tenisová jednotka, Andy Murray, ktorý sa rozhodol tento týždeň trénovať na antuke v Spojených štátoch. Wardova absencia je ďalšia rana pre britský tím a nastúpia na duel s hráčmi mimo tenisovej Top 250 rebríčka ATP.
Goodall, ktorý je na 253.mieste rebríčka ATP, nastúpi ako tímová jednotka spolu s Evansom, hrdinom posledného duelu proti Slovensku, ktorý je na 344.mieste rebríčka ATP.

Vzhľadom k tomu, že všetci štyria hráči Belgicka sú v Top 150 rebríčka ATP, britské nádeje na víťazstvo nevyzerajú ružovo, ale Goodall má šnúru piatich víťazstiev v rade, keď minulý týždeň vyhral Futures turnaj v Nemecku.

26-ročný rodák z Basingstoke, ktorý je ešte nevyhral žiadny zápas v Davis Cupe, povedal: "Je to smola pre Jamesa, ale pre mňa je to skvelá príležitosť. Som v dobrej forme a z predchádzajúcich skúseností viem, aká skvelá atmosféra je v Braehead Aréne počas zápasov Davis Cupu, takže sa už nemôžem dočkať."

Kapitán Leon Smith sa pokúsi o šieste víťazstvo v rade od prevzatia funkcie po Johnovi Lloydovi v roku 2010.

"Je to škoda pre Jamesa, pretože počas tréningu hral naozaj dobre, ale Josh je viac ako schopný náhradník na tento duel," povedal Smith.

"Má už Davis Cupové skúsenosti, je motivovaný a práve teraz hrá naozaj dobre."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies