Davis Cup: Becker si nevie predstaviť prijatie postu kapitána Nemcov

NETKY.SK • 10 Február 2015, 12:24 • 2 min
Davis Cup: Becker si nevie predstaviť prijatie postu kapitána Nemcov

HAMBURG - Tréner srbského lídra svetového rebríčka tenistov Novaka Djokoviča Boris Becker si nevie predstaviť prijatie voľnej funkcie kapitána nemeckej reprezentácie v Davisovom pohári družstiev mužov.

slovakia

left justify in out

Povedal to pre Tennismagazin. Noviny Süddeutsche Zeitung referovali, že prezident národného zväzu DTB Dirk Hordorff má niekdajšiu jednotku renkingu Beckera na zozname možných nástupcov Carstena Arriensa, a to "nie niekde dolu".

 

Agentúra SID konštatuje, že Hordorff sa nenechal odradiť medializovaným odrieknutím: "Chcem sa so všetkými kandidátmi porozprávať osobne." Portál Tennis Net informoval, že medzi potenciálnymi pokračovateľmi sú napríklad Alexander Waske a Rainer Schüttler. 

 

Nemci budú 6. - 8. marca na tvrdom povrchu Rebound Ace Synpave v hale Fraport Arena vo Frankfurte v osemfinálovom 1. kole elitnej časti DP hostiť Francúzov, finalistov predchádzajúceho ročníka. Štyridsaťpäťročný niekdajší 109. hráč hodnotenia ATP Arriens bol vo funkcii od sezóny 2013, na sklonku roka 2012 nahradil Patrika Kühnena. Hlavným dôvodom jeho odchodu údajne sú rozpory s Philippom Kohlschreiberom. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies