Davis Cup: Argentína bez Del Potra aj v septembri

NETKY.SK • 17 Február 2014, 15:35 • 2 min
Davis Cup: Argentína bez Del Potra aj v septembri

BUENOS AIRES - Argentínčania na prelome januára a februára prehrali v osemfinálovom 1. kole na antuke v Mar del Plate s Talianmi 1:3, víťaz US Open 2009 vtedy chýbal pre problémy s ľavým zápästím.

slovakia

left justify in out

Grandslamový šampión Juan Martín Del Potro nepomôže argentínskym tenistom v septembrovom play-off o svetovú skupinu Davisovho pohára 2015 reprezentačných družstiev mužov. Informáciu o absencii hrdinu newyorských US Open 2009 priniesli viaceré portály z predmetnej juhoamerickej krajiny, napríklad InfoBAE či Télam.

 

Argentína na prelome januára a februára prehrala v osemfinálovom 1. kole svetovej skupiny 2014 na antuke v Mar del Plate s Talianskom 1:3. Dvadsaťpäťročný piaty muž renkingu ATP Del Potro vtedy chýbal pre problémy s ľavým zápästím. Argentína spozná najbližšieho súpera až v apríli, keď vyvrcholia boje v I. skupinách troch regionálnych zón. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies